Travelling tends to

magnify all human emotions

PRIVATE FLIGHT
MOSCOW
CARNIVAL IN VENICE
MADINAT JUMEIRAH HOTEL, DUBAI

Adriatic Concierge Globalna Mreža

Baza puna zadovoljnih klijenata je uvijek bila glavni prioritet timu Adriatic Concierga. Već godinama, briga za svaki i najsitniji element Vašeg putovanja Jadranom predstavlja naš najvažniji izazov. Svako pojedino putovanje koje smo organizirali je podrazumijevalo obostrano zadovoljstvo, koliko za nas toliko i za zadovoljne klijente. Budući da smo razvili izvrsne odnose sa našim cijenjenim gostima, organiziramo im, po njihovim željama, putovanja i izvan Jadranske zone. Našim se gostima sviđa način na koji vodimo računa o svim njihovim potrebama, te smo odlučili proširiti djelatnost Adriatic Concierge usluga i na područja izvan regionalnih granica. Sad smo dostupni na bilo kojoj lokaciji u svijetu, pod našim novim Adriatic Concierge Global brendom!

Je li Vam ikada palo napamet spojiti odmor na jahti u Hrvatskoj i romantični bijeg u Veneciju? Jeste li ikada htjeli pobjeći u luksuznu Moskvu kako biste se prepustili istraživanju grada a zatim posjetili kazalište Boljšoj i uživali u predstavi? Možda ste sanjali o provođenju zimskih dana osvajajući božanske padine švicarskih Alpa i uživanju u večerima jedinstvenog ambijenta palače St.Moritz Badrutt ? Je li Vam u planu poharati trgovine poslije Tjedna mode u Milanu a zatim završiti uzbudljiv dan pomlađujućim Tauletto tretmanima u hotelu Four Seasons Milano? HItno Vam je potreban makeup stručnjak za gala večeru u Madridu ili prijevoz kako bi Vam toaleta i frizura ostale u savršenom stanju do dolaska na odredište? Bilo što. Samo recite. Ostvarit ćemo to bilo gdje na svijetu.

Kako je to moguće ostvariti?

Mi poznajemo naše klijente. Mijenjanje dnevne rutine prilikom putovanja zna biti stresno, putovanje je ujedno i podsjetnik da se ne nalazimo više unutar sigurnosti i udobnosti vlastitog doma. Mi u Adriatic Concierge-u doista poznajemo naše klijente upravo zato da bismo Vam pomogli da se svugdje osjetite kao doma. Upoznati smo sa Vašim navikama, jeste li yoga ili fitness jutarnji tip ili Vam je draže neometano ispijati svježi sok od naranče uz najdraže novine. Zbog naše intervencije će se i Vaš hotel prilagoditi Vašim preferencama. Shodno Vašim željama, bilo da ste raspoloženi za adrenalinsku avanturu ili pregled kulturnih lokacija sa najboljim lokalnim vodičem, mi ćemo Vam složiti program koji će se savršeno poklopiti sa onim što želite. Napraviti ćemo sve u našoj moći kako biste proslavili Vama važne trenutke baš onako kako to inače radite. Imajući u vidu sve detalje, koji život čine, mi možemo za Vas isplanirati putovanje koje će spojiti jedno nezaboravno iskustvo i krajnju udobnost u jedno.

Dostupni smo Vam 24 sata na dan. Bilo da putujete poslovno ili ste krenuli na odmor, često iskrsnu situacije za koje je potrebna stručnost i brzina reakcije. Obzirom da smo uvijek tu za Vas, u bilo kojoj vremenskoj zoni, možete nam se obratiti iz bilo kojeg razloga- ako želite promijeniti program, ako su Vam potrebne dodatne usluge, ako Vam treba netko tko će se sporazumjeti sa osobljem recepcije na ruskom jeziku. Naš cilj je da Vam naš broj telefona postane jedini potreban kontakt kako bi Vaše putovanje prošlo glatko i baš onako kako ste zamišljali!

Upravo smo se prebacili i na svjetsko tržište. Ponosni smo članovi Svjetske mreže putnika i kao takvi imamo privilegirani pristup najboljim uslugama i proizvodima koji trenutno postoje na tržištu. Ovu fantastičnu zajednicu čine pažljivo izabrani profesionalci za putovanja koji rade na tome da nas redovno izvještavaju o najnovijim promjenama u njihovim destinacijama. Ovo ujedno znači da su sve usluge dostupne i našim klijentima a mi ćemo Vas uputiti na najljepše destinacije svijeta sa najboljom mogućom ponudom!

Kako to funkcionira?

Ukoliko razmišljate o putovanju, putovanju bilo gdje u svijetu, sve što je potrebno napraviti je obavijestiti

  • Organizacija letova na privatnim ili komercijalnim kompanijama, kao i druge vrste prijevoza,
  • Koordiniranje VIP usluga u zračnoj luci
  • Organizacija transfera od i do zračne luke i ostalih vozačkih usluga po potrebi
  • Pomoć prilikom odabira i rezervacije hotelskog smještaja ili luksuznih vila
  • Osmišljavanje Vašeg programa i organizacija svih aktivnosti, tura i vodiča
  • Preporuka restorana i rezervacija
  • Ulaznice za događanja, koncerte i kazališne predstave
  • Pomoć pri trenutačnim potrebama, kao što su odlazak zubaru, frizeru, na masažu itd.
  • Podrška 24 sata na dan orijentirana prema Vašim spontanim željama
Sve što Vi trebate učiniti jest kontaktirati nas. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Uživajte !

24/7 Kontakt
+ 385 91 400 40 42

Adriatic Concierge

Masarykov put 3c
20000 Dubrovnik
Croatia


Working hours:
Ponedjeljak – Petak: 08:00h – 16:00h
Subota: 10:00h – 13:00h

Tel/fax: +385 20 313 435
Mob: +385 91 437 2876

email: concierge@adriatic-concierge.com

ID CODE: HR-AB-20-060280361


Adriatic Concierge Global

Ključ za Vaš Jadranski doživljaj !

“Jadranske usluge” d.o.o – Putnička agencija | MB: 2864509 OIB: 87024310828 ID CODE: HR-AB-20-060280361 MBS: 060280361 Temeljni kapital : 20.000,00 kn
Vlasnik i Voditelj poslovnice: Iris Domazet Malobabić Sjedište: Od Izvora 23, Nova Mokošica, Croatia | tel./fax. + 385 (0) 20 313 435 | mob. +385 (0) 91 437 2876