Remember happiness is way of travel

not a destination!!

HOTEL REGENT - PORTO MONTENEGRO
PHILIP ZEPTER YACHT
VILLA HORTENSIA - MALI LOŠINJ ISLAND

Privatni concierge

Privatni concierge je Vaš osobni asistent dok ste na putovanju, nešto poput lokalnog suputnika koji posjeduje sve najvažnije informacije i koji vas prati na Vašem putovanju Jadranom.

Može Vam biti na raspolaganju cijeli dan, uz Vas na lokaciji ili je dostupan telefonski 24 sata dnevno, cijeli dan ili samo par određenih sati u toku dana. Zamislite samo – ispunjavanje svih Vaših želja-i to odmah!

PRIVATNI CONCIERGE

VIP pristup

Svi koji razumiju nestalnPRIu prirodu vremena uvidjet će prednosti VIP PROLAZ usluga za brzi prelazak granice i granične kontrole u zračnim lukama. Neizostavna VIP dobrodošlica: brz prelazak granične kontrole i provjere, eliminiranje čekanja dok na Vas vani čeka limuzina. Ne radi se samo o uštedi Vašeg vremena već o mudrom korištenju istog.

Zahvaljujući razgranatoj mreži partnera, u mogućnosti smo pružiti ove usluge u svim zračnim lukama na obali i kopnenim granicama.

VIP PROLAZ

Smještaj

Preferirate li sigurnost koju pružaju poznati hotelski lanci ili Vam je draža udobnost butik hotela? Intimnu atmosferu elitnih vila ili pravi lokalni doživljaj elegancije privatnog smještaja? Osamljenu kućicu na plaži, svjetionik ili morsku avanturu na jedrilici ili megajahti?

Pronalazak pravog smještaja čini svaki odmor uspješnim. Tu gdje Vam dan započinje i završava, mjesto je pažljivo odabrano kako bi bilo u skladu sa Vašim željama, idejama i planovima. Naši klijenti ne pristaju ni na što manje od toga. Bilo da ste u potrazi za luksuzom, udobnošću ili nečim drugim, mi ćemo Vam predstaviti paletu izbora za bilo koju regionalnu destinaciju- Hrvatska, Slovenija, Crna Gora ili Bosna i Hercegovina. Na Vama je da nas obavijestite o Vašim željama a potom se bezbrižno prepustite uživanju u Vašem odmoru.

LUKSUZNI HOTELI
BUTIK HOTELI
CENTRI ZA ODMOR
PRIVATNE VILE
KUĆICE NA OSAMLJENIM PLAŽAMA
PRIVATNI SMJEŠTAJ

Prijevoz&transferi

Air

Zahvaljujući svojoj povezanosti sa svim velikim europskim središtima, Hrvatska i cijela regija su odredišta koja su pristupačna putnicima poslovnih ili niskotarifnih zračnih prijevoznika, korisnicima charter letova i privatnih aviona. Za putovanja po regiji, kratke shopping izlete ili posjet otocima možete koristiti usluge privatnih aviona ili helikoptera uživajući u spektakularnim prizorima Jadranske obale iz zraka koji će Vam zasigurno oduzimati dah.

PRIVATNI AVIONI
HELIKOPTERI
POSLOVNA ILI EKONOMSKA KLASA VELIKIH AVIOPRIJEVOZNIKA

Kopno
Rado ćemo preuzeti organizaciju svih sitnih detalja vezanih za Vaš dolazak i putovanje ka odredištu-kao što su transferi od i do zračne luke kao i do svake točke destinacije koja vas zanima. To je najbolji način da stignete od jednog do drugog odredišta, bezbrižni, u sigurnim rukama naših iskusnih vozača. Na vama je samo stvar izbora: luksuzna Mercedesova limuzina, udobni karavan, monovolumen ili mini bus.

LUKSUZNI AUTI ILI LIMUZINE
MONOVOLUMEN I MINI BUSEVI
BUSEVI

More
Jadran će Vas zasigurno namamiti da skoknete do ponekog otoka i isprobate neku od zabavnih vožnji. Najbolji i najbrži izbor su gliseri i motorne jahte. No, ako Vas obuzme želja da isprobate svakodnevicu lokalnog stanovništva, čekat će Vas karta za plovidbu katamaranom ili trajektom.

LUKSUZNE JAHTE
KARTE ZA TRAJEKT I KATAMARAN (
FERRY & CATAMARAN TICKETS

Nekad je rent-a -car usluga najbolji izbor za Vas i Vašu obitelj. Mi Vam nudimo najpovoljnije opcije za najam luksuznih automobila, terenaca, limuzina, monovolumena, automobile nižih klasa, a za avanturiste imamo spremne quadove i bicikle koji su dostupni na mnogim lokacijama.

Krstarenje Jadranom

6278 kilometara cjelokupne obale. 1880 kopnene obale, 4398 km otočne obale. 1244 otoka, otočića i uvala. 47 naseljena otoka, 5 od 8 hrvatskih nacionalnih parkova. 2700 sunčanih sati. Ukratko, Jadran je raj za ljubitelje plovidbe.

Jedrenje, odmor i opuštanje, sve ono što je jednom putniku najmilije, može se uobličiti u jednodnevni izlet ili duže putovanje, uključujući i usluge lokalnog skipera, a ukoliko ste vlasnik međunarodne dozvole, dobrodošli ste povesti vlastitu posadu. Na isti način možete unajmiti i gliser, koji je jedinstven izbor za plovidbu i izlet na otoke. Motorna plovila su kombinacija luksuznih jahti i brzih glisera. Luksuzne jahte i megajahte pružaju najveći osjećaj luksuza, sa svim pratećim prednostima kao što su hoteli na obali i duž plovidbe, bez imalo ograničavanja.

Sva plovila su dostupna za najam na pola dana, cijeli dan, za izlete do skrivenih uvala i zabačenih otoka, a najvažnije od svega, mogu se unajmiti i na duži period, primjerice na tjedan dana, ili na više tjedana za one koji se imaju namjeru potpuno uroniti u tajne raskošne Jadranske obale. Koji bi bio pravi izbor za Vas?

Usluge

Koordinirajući Vaš boravak, mi vodimo računa o Vašem putovanju bilo da je na moru ili kopnu. Dostaviti ćemo Vam vino koje pobuđuje i najistančanije nepce, cvijeće kako biste oplemenili Vaš prostor ili iznenadili Vama dragu osobu. Lokalni kuhar, udaljen jednim telefonskim pozivom, spreman je da Vam priredi večeru na brodu. Izlet na obalu- ekskurzije, večere, aktivnosti, kupovina ili šetnja skrivenom plažom.

Također, rado ćemo Vam pomoći sa procedurama za pristajanje u marini, ukoliko vi to zatražite.

LUKSUZNE JAHTE
MOTORNI BRODOVI
JEDRILICE

Gastronomija

Obilježena jakim mediteranskim temperamentom, jadranska kuhinja se najbolje može opisati kroz ova tri pojma: svježi proizvodi, jednostavnost pripreme i obilje ukusa. U osnovi su im organski uzgojene namirnice, mala poljoprivredna gospodarstva, tradicija ribanja, proizvodnja maslinovog ulja i vina, koji su do danas jednako važni za svakodnevni život u regiji i gospodarstvo kao i za Vaše gastro iskustvo!

Otkrivanje lokalnih specijaliteta po Jadranu je posebna avantura. Prepustite se okusima govedine boškarin, ovčjeg sira, kušajte morsku sol sa otoka Paga, tartufe i istarsko vino, jelo od divlje svinje sa otoka Šipana, a prilikom posjete unutrašnjosti isprobajte gulaš od muflona i jelena. Domaća kuhinja obiteljske konobe koja poslužuje brudet od svježe ribe ili ponuda cijenjenih restorana koji nude mješavinu dugogodišnje tradicije kuhinje i modernih gastro utjecaja. Jednostavnost ukusa kao što je plata domaćeg pršuta i sira. Opcija je nebrojivo mnogo, a izbor samo Vaš.

Rezervacije restorana

Sa tako razgranatom ponudom teško je pratiti promjene na gastro-restoranskoj sceni, zato je potrebno poznavati mjesta na kojima možete uživati u najukusnijim i najsvježijim proizvodima sa Jadrana. Dovoljno je da nas obavijestite o Vašim trenutnim željama, broju osoba u Vašoj pratnji, a mi ćemo Vam rezervirati mjesto, bez obzira na popunjenost i traženost restorana po Vašem izboru.

Gastro iskustva

Sa namjerom da se u potpunosti osjetite dijelom lokalne gastronomije, u ponudi imamo i posebne ture: posjete vinskim podrumima, maslinicima, uzgajalištima kamenica, obavezno isprobavanje svih proizvoda i privatni obilazak uz pratnju vlasnika.

LOKALNI SPECIJALITETI
VINO
VEČERA
24/7 Kontakt
+ 385 91 400 40 42

Adriatic Concierge

Masarykov put 3c
20000 Dubrovnik
Croatia


Working hours:
Ponedjeljak – Petak: 08:00h – 16:00h
Subota: 10:00h – 13:00h

Tel/fax: +385 20 313 435
Mob: +385 91 437 2876

email: concierge@adriatic-concierge.com

ID CODE: HR-AB-20-060280361


Adriatic Concierge Global

Ključ za Vaš Jadranski doživljaj !

“Jadranske usluge” d.o.o – Putnička agencija | MB: 2864509 OIB: 87024310828 ID CODE: HR-AB-20-060280361 MBS: 060280361 Temeljni kapital : 20.000,00 kn
Vlasnik i Voditelj poslovnice: Iris Domazet Malobabić Sjedište: Od Izvora 23, Nova Mokošica, Croatia | tel./fax. + 385 (0) 20 313 435 | mob. +385 (0) 91 437 2876